Ons hart wil slechts vreugde voelen

Wie zijn wij?

Een groep ambitieuze verpleegkundigen met het oog op zelfstandigheid.

De jarenlange ervaring uit verschillende takken van de zorg en de economische ontwikkelingen brachten ons dichter bij onze droom en visie om een eigen zorgorganisatie op te zetten conform de nieuwste richtlijnen.

MZT Pesachcare brengt uw ziekenhuiszorg bij u thuis. Onze verpleegkundigen hebben ruime ziekenhuis ervaring voor veel complexe verpleegkundige zorg. Ons team werkt onder verantwoordelijkheid van de huisarts of specialist uit het ziekenhuis.

Visie

Pesachcare is een gespecialiseerde thuiszorgorganisatie die zich voornamelijk richt op zorgvragers met een complexere zorgvraag. Onze cliënten kunnen rekenen op professionaliteit en deskundigheid. Respect en persoonlijke aandacht zijn vanzelfsprekend. Wij streven er naar om onze cliënten zo lang mogelijk zelf de regie te laten voeren. Wij geloven dat behandeling en zorg in de eigen omgeving het genezingsproces sneller laat verlopen. Wij bieden de cliënten de mogelijkheid om zo lang mogelijk thuis te kunnen wonen.

Vanuit de visie op zorg zetten onze verpleegkundigen en verzorgenden zich in om hoogwaardige kwalitatieve zorg te leveren.